Aanbevelingen

Lean Six Sigma Black Belt

Marcus Witteman

Directeur/eigenaar van Witteman Procesverbetering

13 februari 2019, Marcus was de mentor van Gert

Ik heb Gert mogen opleiden tot Lean Six Sigma Black Belt. Hij was de eerste uit zijn groep die praktijkopdrachten met succes heeft afgerond. Gert werkt zeer gestructureerd en resultaatgericht. Hij weet ook goed om te gaan met de verschillende krachtenvelden binnen een organisatie. Ik heb Gert leren kennen als een enthousiaste en gedreven professional.

Jolanda Schouwstra

Senior manager Schaderegeling Bedrijven at Achmea

30 januari 2019, Jolanda was een klant van Gert

Gert heeft zijn black belt opdracht bij mij gedaan en heeft daarmee een jaarlijkse besparing gerealiseerd van 1,5 ton. Ik heb Gert leren kennen als enthousiaste gedreven persoonlijkheid met een goede voorbereiding en oog voor het proces. Gert verdiept zich in de materie en komt vervolgens met een gedegen plan van aanpak. Luistert goed naar verbeteringen en feedback en realiseert vervolgens. Gert nogmaals dank voor de samenwerking en het resultaat.

Trainingen, workshops en coaching

Danielle ter Haar-Gruppen

Financial controller SII – Divisie Control bij Achmea

22 februari 2019, Gert heeft met Danielle samengewerkt in dezelfde groep

Gert heeft een workshop stakeholdermanagement gegeven. Hij heeft onze afdeling hiermee laten zien hoe belangrijk het is je omgeving te verkennen en goed te bedenken wie je (belangrijkste) stakeholders zijn. Hierdoor ben ik meer bewust met nieuwe opdrachten bezig gegaan en pak ik opdrachten meer gestructureerd aan. Gert is daarnaast een goede coach en is goed in het overbrengen van informatie. Hij weet je altijd op scherp te zetten en hij heeft de kwaliteit je nog even langer over dingen na te laten denken na afloop!

Evelyn Van Cruijningen

Senior Business Controller at Achmea

3 januari 2019, Evelyn heeft met Gert samengewerkt, maar in verschillende groepen

Ik heb meerdere keren met plezier de trainingen van Gert gevolgd. Door een goede voorbereiding en afstemming van de cursusstof op de doelgroep, weet hij cursisten te enthousiasmeren. Hij krijgt energie van het overbrengen van kennis. Kernwoorden zijn inlevingsvermogen, presentatie skills en samenwerken