Ambassadeurs

Interim financial en lean consultant

Sjerp Holterman

Regiomanager en senior belangenbehartiger de Unie

24 juli 2020, Gert heeft met Sjerp samengewerkt in dezelfde groep

Gedurende de periode oktober 2019 t/m juli 2020 heb ik samen met Gert diverse administratieve processen in kaart gebracht met als doel aanbevelingen te doen voor verbetering.

Gert heeft zich de specifieke materie van de vakbond bijzonder snel eigen gemaakt. Hij heeft de diverse administratieve processen duidelijk in beeld gebracht. Dit leidde tot een aantal realistische en goed uitvoerbare wijzigingsvoorstellen. Tijdens dit proces was Gert altijd transparant naar betrokkenen, waardoor de wijzigingsvoorstellen en de implementatie daarvan als een gedragen voorstel zijn geaccepteerd.

Gert is een gedreven, nauwgezette professional die pro actief en gestructureerd werkt. Hij omzeilt geen moeilijke discussies en is in deze periode altijd positief kritisch geweest. Ik vond het een verrijking om met hem te werken.

Erik van de Scheur

Financieel Controller bij de Unie

30 juli 2020, Gert heeft met Erik samengewerkt in dezelfde groep

Ik heb op een zeer prettige manier samengewerkt met Gert bij De Unie. Gert heeft een aantal zaken opgepakt waar achterstanden waren ontstaan op belangrijke inkomstenstromen van De Unie. Gert gaat hierbij op een doortastende en integere wijze aan de slag en laat zich niet afpoeieren. Hij zorgt ervoor dat hij volledige inzage krijgt in de processen en de benodigde acties en kan deze op een heldere wijze presenteren, ook aan non-financials.

Het sterke van Gert is dat hij in een relatief korte periode de pijnpunten naar boven brengt en in staat is om in stapjes de zaken weer op de rit te krijgen. Hierbij neemt hij de collega’s op een prettige manier mee in het proces, zodat de acceptatiegraad van zijn verbeteracties hoog is.

Lean Six Sigma Black Belt

Marcus Witteman

Directeur/Eigenaar van Witteman Procesverbetering

13 februari 2019, Marcus was de mentor van Gert

Ik heb Gert mogen opleiden tot Lean Six Sigma Black Belt. Hij was de eerste uit zijn groep die praktijkopdrachten met succes heeft afgerond. Gert werkt zeer gestructureerd en resultaatgericht. Hij weet ook goed om te gaan met de verschillende krachtenvelden binnen een organisatie. Ik heb Gert leren kennen als een enthousiaste en gedreven professional.

Jolanda Schouwstra

Senior manager Schaderegeling Bedrijven bij Achmea

30 januari 2019, Jolanda was een klant van Gert

Gert heeft zijn black belt opdracht bij mij gedaan en heeft daarmee een jaarlijkse besparing gerealiseerd van 1,5 ton. Ik heb Gert leren kennen als enthousiaste gedreven persoonlijkheid met een goede voorbereiding en oog voor het proces. Gert verdiept zich in de materie en komt vervolgens met een gedegen plan van aanpak. Luistert goed naar verbeteringen en feedback en realiseert vervolgens. Gert nogmaals dank voor de samenwerking en het resultaat.

Trainingen, workshops en coaching

Danielle ter Haar-Gruppen

Financial controller SII – Divisie Control bij Achmea

22 februari 2019, Gert heeft met Danielle samengewerkt in dezelfde groep

Gert heeft een workshop stakeholdermanagement gegeven. Hij heeft onze afdeling hiermee laten zien hoe belangrijk het is je omgeving te verkennen en goed te bedenken wie je (belangrijkste) stakeholders zijn. Hierdoor ben ik meer bewust met nieuwe opdrachten bezig gegaan en pak ik opdrachten meer gestructureerd aan. Gert is daarnaast een goede coach en is goed in het overbrengen van informatie. Hij weet je altijd op scherp te zetten en hij heeft de kwaliteit je nog even langer over dingen na te laten denken na afloop!

Evelyn Van Cruijningen

Senior Business Controller bij Achmea

3 januari 2019, Evelyn heeft met Gert samengewerkt, maar in verschillende groepen

Ik heb meerdere keren met plezier de trainingen van Gert gevolgd. Door een goede voorbereiding en afstemming van de cursusstof op de doelgroep, weet hij cursisten te enthousiasmeren. Hij krijgt energie van het overbrengen van kennis. Kernwoorden zijn inlevingsvermogen, presentatie skills en samenwerken