Wie ben ik?

Mijn visie is het inspireren en werken aan resultaat en verandering om doelen te realiseren met inzet en plezier. Door te verbinden, motiveren en mobiliseren. Samen aan de slag gaan, nieuwe inzichten opdoen en ervaringen delen motiveert mij om samen de volgende stap te nemen op weg naar dat mooie doel aan de horizon.

Deze visie wil ik realiseren door bedrijven te adviseren en begeleiden als Lean Agile Coach en Trainer. In mijn toolbox beschik ik over ruime ervaring in Agile werken als #Agile #Coach, #Lean Six Sigma Black Belt, Projectleider en #Trainer.

Mijn toegevoegde waarde zit in een goede voorbereiding, enthousiasme en gedrevenheid, een sterk analytisch inzicht, gestructureerd werken en behalen van resultaat door goed te luisteren en gebruik te maken van feedback. Doordat ik meerdere projecten op het gebied van procesverbetering en inrichting van KPI’s in lijn met doelen heb gerealiseerd ben ik er van overtuigd ook hier een mooi resultaat samen te kunnen bereiken.