Wie ben ik?

Als hands on Business Controller met ervaring als Lean Six Sigma Black Belt en Agile Coach en trainer heb ik jarenlange ervaring en ben ik per direct beschikbaar. Als projectleider inrichten en uitvoeren van de Planning & Control cyclus en het leiden van veranderingstrajecten zijn daar een onderdeel van. Ik ben te typeren als gedreven, enthousiast en goed in staat verbinding te maken met medewerkers op alle niveaus in de organisatie.

Mijn visie is het inspireren en werken aan resultaat en verandering om doelen te realiseren met inzet en plezier als Interim Business Controller, Lean Consultant of Agile Coach en Trainer. Steeds met als motto het verbinden, motiveren en mobiliseren. De kern van Lean Agile werken is voor mij samen nieuwe inzichten op te doen en deze in actie om te zetten. Kortom: jebedrijfwendbaar

Graag gebruik ik mijn ervaring om als Interim Business Controller en Projectleider met hart voor verandering uw organisatie tijdelijk te ondersteunen. Daarnaast de huidige situatie in beeld te brengen, aanbevelingen op te stellen en stapsgewijs verbeteringen te realiseren. Ik adviseer u graag op het gebied van performancemanagement, procesoptimalisatie = Lean en Agile werken met als doel een beter resultaat voor klant, medewerker, bedrijf en maatschappij.

Mijn basis ligt bij verzekeringen en financiële dienstverlening van Schade tot Zorg, Leven tot Pensioen en Bank tot Hypotheken. Ervaring in zowel profit en non-profit. Ik sta open om met een frisse blik aan de slag te gaan in Gemeente, Overheid, Zorg of Onderwijs en nieuwe inzichten te bieden.

Graag maak ik kennis en ga met u in gesprek over de vragen die u heeft op deze gebieden. U kunt met mij contact op nemen via info@jebedrijfwendbaar.nl of mij bellen (zie contactgegevens).

Met wie werk ik samen?

Als netwerkpartner van Lean Six Sigma Groep en Lean Agile groep. In de rol van lean consultant en agile coach voer ik mogelijke opdrachten uit. Als trainer zorg ik voor de ontwikkeling en het verzorgen van Agile trainingen, zoals de scrummaster en productowner training. Voor meer informatie kijk op https://leanagilegroep.nl/

 

Als partner van MPR Partners. MPR is een netwerkorganisatie met de visie dat duurzame verbetering voortkomt door met mensen en aan processen te werken en zo het resultaat te verbeteren.

 

Met Martijn Kamphorst als lean black belt in de ontwikkeling en het verzorgen van de lean scan bij organisaties. Op een laagdrempelige manier geven wij organisaties advies welke verbetermogelijkheden er liggen om meer klantgericht, effectief en efficiënt te werken. Voor meer informatie kijk op http://www.leanscan.nl.